Vad erbjuder Nz-el för tjänster?

Vi utför kompletta el-installationer runt om Uppsala. Vi hjälper er med tex. byte av eluttag, elcentraler, montering av lampor, solcellsanläggning, värmepumpar och utomhusbelysning, inget jobb är för stort eller för litet för Nz-el.

Vi hjälper er att installera laddboxar oavsett om ni är ett företag, privatperson eller bostadsrättsförening. Väljer ni att köpa laddboxarna inga problem, vi monterar.

Elcentralen är bostadens elektriska hjärta, vi håller den uppdaterad. Det finns två typer av elcentraler, en med proppsäkringar och en med automatsäkringar. Vid elcentralen ska det finnas en aktuell gruppförteckning, en lista, som beskriver vilka säkringar som är anslutna till vilka armaturer, vägguttag och apparater.

Ljus framhäver och vägleder, kompletterar och fulländar. Belysningsinstallationer i alla dess former är något vi kontinuerligt arbetar med. Uppdragen varierar i allt från installation ny LED-belysning med närvarosensorer i garage – till att installera utebelysning i en trädgård.

När det kommer till installationer av el i badrum och våtutrymmen är det extra viktigt att det utförs av ett proffs! Nz-el kan hjälpa er med installation av el i ert badrum, vi ser till att er eldragning i badrummet uppfyller alla lagar och föreskrifter kring säkerhet.

Elfel är inte bara irriterande, de kan även vara förenade med fara. Våra elektriker gör trygg och effektiv felsökning av ditt elsystem och kan snabbt avgöra vad felet beror på – och om det kräver omedelbar åtgärd.