Din partner för el-installationer i Uppsala

Vi står för kompetens och kvalité, alla installationer som genomförs av oss på NZ-EL garanterar en hög standard i såväl utförande som service. Vid större installationer genomförs alltid en kostnadsfri konsultation för att avgöra kundens förutsättningar och behov.

En trogen partner

Nz-el är din trogna partner hela vägen till 100% nöjdhet.

Här står alltid du som kund i fokus. Det spelar ingen roll om du är ny kund eller återkommande. Det är inte ordersumman på affären som avgör vilken service du får. Den är alltid lika bra!

Vi erbjuder dig samma proffsiga service, varje gång. Nz-el och våra partners värdesätter alla relationer, stora som små, nya som befintliga.

Niklas Strömbäck – Delägare

Vi levererar hela vägen

En bra affär är en förutsättning för ett långsiktigt förhållande mellan kund och leverantör-installatör. NZ-el levererar kompletta elteknik-lösningar för privatpersoner, föreningar och företag.

Med ett stort kontaktnät inom branschen kan vi erbjuda dig samarbeten över gränserna för att tillgodose och möta dina önskemål.

Ambitionen är att leverera med hög standard och tydlig känsla för service och kvalitet, vilket genomsyrar allt vi gör.

Henrik Zotterman – Delägare

Henrik Zotterman.nz_el
Certifierad el företag - Nz el

Varför anlita ett registrerat elföretag?

Att kolla upp det företag som du planerar att anlita minskar risken för att felaktiga och farliga elinstallationer utförs av oseriösa aktörer. Om företaget inte är registrerat hos oss arbetar de olagligt och ska inte anlitas.

Alla företag som utför elinstallationsarbete på annans elanläggning ska enligt lag vara registrerade hos Elsäkerhetsverket. För att få utföra elinstallationsarbeten i din bostad måste de också vara registrerade för verksamhetstypen ”Bostäder”. Båda dessa saker kan du kontrollera i vår e-tjänst -> https://www.elsakerhetsverket.se/